Nazad na vrh

БОГАТ И РАЗНОВРСТАН ПРОГРАМ ЛЕТО У ВЛАСОТИНЦУ, ВЛАСИНА ФЕСТ И ПИВСКИ ФЕСТИВАЛ

  /  Vesti / БОГАТ И РАЗНОВРСТАН ПРОГРАМ ЛЕТО У ВЛАСОТИНЦУ, ВЛАСИНА ФЕСТ И ПИВСКИ ФЕСТИВАЛ
У Власотинцу и Ладовици ће се у јулу одржати три манифестације – Лето у Власотинцу, Власина фест и Пивски фестивал.
Традиционално „Лето у Власотинцу“ почиње 3. јула изложбом скулптура и акварела Ђорђа Анђелковића и премијером филма „Камен древног сневача 3“ Небојше Илића. ЛУВЛ ће трајати до краја јула.
-Припремили смо садржаје за публику свих узраста. Биће концерата, књижевних вечери, представа, Дечји музички етно фестивал Анђеоски глас и низ других догађаја – обећава в.д. директора Културног центра Братислав Валчић.
Друга манифестација је „Власина фест“, који се одржава од 7. до 9. јула и практично означава почетак купалишне сезоне на градском језеру. Тродневни програм такође је намењен свим узрастима посетилаца. Осим одбојке на песку, фризби голфа, јоге у природи, шаха и разних радионица, у Туристичкој организацији посебно најављују концерт београдске групе Артан Лили, који ће бити одржан у петак 7. јула у 22.30 на летњој позорници поред Власине. Највећа атракција у оквиру „Власина феста“ је спуст који се одржава у недељу 9. јула, почиње у 12 сати од летње баште Наша Власина и завршава се у Маричкино, где ће бити организована дневна журка са котлићем.
Пивски фестивал у Ладовици одржаће се 21. и 22. јула, а наступиће панк бендови: Ван Жуљ, Патент, Хидроген, Цепени ћунци, 357 и Јорговани.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

Follow Us: