Nazad na vrh

МИХИЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У БОЉАРУ

  /  Vesti / МИХИЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У БОЉАРУ
МИХОЉСКИ СУСРЕТИ У БОЉАРУ – НЕМАЊА СТЕВАНОВИЋ, АНЂЕЛА И ВЕЉКО, ФОЛКЛОРНИ АНСАМБЛИ, ПРЕДШКОЛЦИ, ВАТРОМЕТ И ДИ ЏЕЈ
Сутра календарски почиње лето, а у власотиначкој општини обележиће га бројне манифестације до септембра.
За почетак, у суботу 22. јуна у Бољару ће бити одржани Михољски сусрети села. У Туристичкој организацији кажу да се припрема право весело и распевано музичко вече. Од 20 сати отвориће га својим наступом деца ПУ „Милка Диманић“, затим ће наступити фолклорни ансамбли: „Братство“, „Црниловић“ и „Света Тројица“. Потом ће публику забавити Дуо Анђела и Вељко, а од 22 сата наступиће Немања Стевановић, звезда Гранда. У поноћ следи ватромет, а потом забава уз ди-џеја.
Јули ће бити у знаку манифестације „Лето у Власотицу“, коју организује Културни центар и која ће трајати од 3. јула до 5. августа. Власина фест, на градском купалишту одржаће се од 12. до 14 јула. Пивски фестивал у Ладовици биће 19. и 20. јула, а Вински бал ове године трајаће три дана, од 23. до 25. августа. На самом крају лета, 21. септембра одржаће се манифестација Укуси југа.
Ускоро ће, званично, бити позната и имена извођача на свим манифестацијама. У Туристичкој организацији, Културном центру и Народној библиотеци обећавају богату и шаренолику забаву за посетиоце свих узраста.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

Follow Us: