Nazad na vrh

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У КОНОПНИЦИ- ПРОГРАМ

  /  Vesti / МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У КОНОПНИЦИ- ПРОГРАМ
ЛАУРЕАТИ ГУЧЕ ИЗ ВЛАСОТИНЦА
НА МИХОЉСКИМ СУСРЕТИМА У КОНОПНИЦИ
У понедељак 28. августа, на православни празник Рођења Пресвете Богородице, у власотиначком селу Конопница биће одржани Михољски сусрети. Ова манифестација се трећу годину заредом одржава у власотиначким селима, под покровитељством Министарство за бригу о селу.
Након литургије, у цркви Успења Пресвете Богородице, на отвореном ће бити изложба фотографија које приказују живот на селу. У порти цркве одржаће се креативна дечја радионица, а у дворишту Дома културе биће турнир у стоном тенису, шаховска симултанка, шут за три поена, турнир у малом фудбалу и надвлачење конопца.
Најбољи млади трубач овогодишњег Сабора трубача у Гучи Матеја Станисављевић (11) и другопласирани оркестар Давида Антића, из Власотинца, отвориће вечерњи део програма у коме ће наступити и хармоникаш Андрија Ђорђевић и културно уметничка друштва „Братство“ и „Света Тројица“ . Биће проглашени и победници конкурса за најбоље песме о селу на дијалекту. Присутне ће поздравити и председник општине.
Овогодишњи Михољски сусрети села у Конопници завршиће се концертом народне музике – од 22 сата наступиће популарни бенд Савршен дан.
Конкурси за најбољу песму и фотографију о животу на селу трају до 24.августа и радове треба слати на мејл адресу miholjskisusretisela.vl@gmail.com а пријаве за спортска такмичења трају до 26.августа на број телефона 066/8058960.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

Follow Us: