Nazad na vrh

ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ

  /  Vesti / ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ
КОНЦЕРТИ У ЦЕНТРУ ГРАДА
Синоћ су у центру града одржани концерти који су требали да буду музички део овогодишњег Винског бала. Све музичке манифестације су тада одложене због невремена тако да је власотиначка публика добила прилику да у октобру осети делић атмосфере винских свечаности.
У име Туристичке организације публику и учеснике је поздравила Сања Стојиљковић, која је овом приликом свима пожелела да у добром расположењу проведу ово октобарско вече.
Концертима Габријеле Пејчев и Шака Полументе претходио је наступ дувачког оркестра Давида Антића, који је био другопласирани на Сабору трубача у Гучи. Након великог успеха у Гучи и на „Власинском лету“ и петодневне турнеје по Грчкој, Давид је са својим оркестром добио прилику да засвира у родном граду. Потом се публици представио Матеја Станисављевић са оркестром. Једанаестогодишњи Матеја је овогодишњи победник Сабора трубача у Гучи. Пред своју публику изашао је са широким осмехом који плени и великим самопоздањем какво поседују велике музичке звезде.
Дуо „Анђела и Вељко“ био је пријатно изненађење за све окупљене. Вељко Јовановић и Анђела Михајловић провели су публику током свог наступа кроз различите музичке жанрове и популарне мелодије.
Габријела Пејчев је запевала са публиком и међу публиком. Подигла је атмосферу познатим хитовима народне музике својих старијих колега. Пред саму поноћ наступио је Шако Полумента, који је најавио и велики ватромет након чега је концерт настављен.
Програм је организовала Туристичка организација општине Власотинце.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

Follow Us: