Nazad na vrh

ВЛАСИНА ФЕСТ ПО ТРЕЋИ ПУТ

  /  Vesti / ВЛАСИНА ФЕСТ ПО ТРЕЋИ ПУТ
ВЛАСИНА ФЕСТ ПО ТРЕЋИ ПУТ
Током овог викенда у Власотинцу се одржава трећи по реду Власина фест, манифестација којом се званично отвара купалишна сезона на „власотиначком мору“.
Туристичка организација је и ове године припремила богат и разноврстан програм за све узрасте али највише за младе.
„У наредна три дана купачи на Власини моћи ће да уживају у дневним журкама на плажи са ди џејевима и пена партијем, а у вечерњим сатима организују се коктел парти, концерти на летњој позорници, па ће у петак наступати Ангелина, а у суботу су за добар провод задужене Црне Мамбе. Организују се и креативне и еколошке радионице за децу, стрит баскет, турнир у одбојци на песку, шаховска радионица, потрага за благом…
Оно што организатори посебни истичу су SUP GAMES или игре на води које се одигравају на суп даскама. Такмичење ће се одржати у суботу 13. јула у 15 часова. Екипе (до 5 особа) се могу пријавити и на сам дан такмичења.
У недељу не смете пропустити Власински спуст, од 15 часова, сплаварење од Плоче до Маричкиног где је за све учеснике обезбеђен бесплатан ручак али и такмичење у припремању рибље чорбе.
Истог дана у вечерњим часовима, по први пут на летњој позорници ће се приказивати филмови на отвореном. Биће приказана два филма у сарадњи са фестивалом Слободна зона, који организује пројекције фестивалских филмова широм Србије.
„Власотинце ће овог викенда бити центар добре забаве али и расхлађивања на овим високим температурама тако да знате где треба да будете“, поручују из Туристичке организације општине Власотинце.
За све информације можете контактирати ТО.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

Follow Us: